ЗА НАСТуристическа агенция ТА „Евро Травъл”

е лицензиран туроператор с удостоверение за регистрация № РК – 01 – 7153. Нашата сила е в нестандартните маршрути, интересните и запомнящи се комбинации от природни и културни забележителности, новаторски дух в търсене на нови места, непознати територии и варианти за приключения, както и индивидуалният подход и ангажираност към нашите клиенти.Особено място в нашата работа имат нашите най – малки приятели – децата.За тях имаме винаги по „нещо” специално.... Тази „политика”направи нашата туроператорска агенция предпочитан партньор за много училища, различни организации, образователни центрове, редица фирми от частния и държавен сектор и много индивидуални клиенти ......”защото каквото правим, го правим добре!” Убедете се сами!

Нашите предложения за едно незабравимо преживяване:

ТА ”Евротравел„ ви дава възможност да организирате за вас и семейството ви, за вашите приятели,за бизнеспартньорите или гостите на фирмата,в която работите, едно наистина незабравимо преживяване изпълнено със неповторими преживявания и емоции.

Ние сме специалисти в организирането и на детски лагери,еднодневни маршрути и екскурзионни летувания.

В програмата на нашите екскурзии и почивки, сме включили природните забележителности,архитектурните и историческите паметници,феномените на една страна, белязана от ръката на господ.Предлагме ви специализирани турове ,с които ще преоткриете величието и красотата на България.

Ние ще задоволим до най-малки подробности,вашите желания и представи за приятен и пълноценен отдих.